Zaterdag = klussen-in-de-tuin-dag!

18 november 2020

Klussen in de Natuurtuin

Afgelopen zaterdag was het een gezellige (corona-proof) drukte in de Natuurtuin van de Dr. M. Polanoschool in Rotterdam.
Leerlingen, leerkrachten, oud-leerkrachten én ouders hebben met elkaar de tuin onder handen genomen. Verven, snoeien en takken afvoeren waren enkele van de bezigheden. Er is zelfs een heuse modderkeuken gemaakt!

Ook in de herfst kunnen de leerlingen zich weer vermaken in deze tuin. Een hut bouwen met lange wilgentakken, een huisje maken met houten platen en spijkers, balanceren over de planken die over een vijver liggen, soepjes maken in de modderkeuken, het prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht!’ naspelen tussen de bomen en tunnels, zoeken naar paddenstoelen en lekker struinen en ontdekken. Veel plezier!