Talentenmiddag 17 juni 2016

17 juni 2016 hadden wij weer een leerzame talentenmiddag. Zie hier het verslag van die middag.

De twee jongens uit groep 6 geven goochelles.

Op 17 juni hebben wij weer een ontzettend, mooie, leuke en leerzame talentenmiddag gehad. Met allerlei talenten die beoefend konden worden, zoals skaten, voetballen, fotograferen, goochelen, koken, breien en haken en nog veel meer. Wat er ook steeds meer gebeurd is dat kinderen hun talenten willen delen. De vorige keer hadden twee meiden uit groep acht dansles gegeven en deze talentenmiddag hebben wij twee jongens uit groep 6 die hun talent goochelen delen met andere kinderen. Dat is toch zo mooi om te zien, hoe we in onze talenten met elkaar kunnen delen. Vrijdagmiddag 1 juli zullen wij met de kinderen in de aula een film kijken van alle talentenmiddagen die dit schooljaar zijn geweest.

De onderbouw heeft hun eigen talentenmiddag, gericht op de talenten en ontwikkeling van de jongste kinderen. Zij hebben ook een hele leuke en leerzame tijd gehad.

Skaten met meester Joep.