Dr. M. Polanoschool weer open!

Afgelopen week lag de rode loper uit voor de kinderen van de Dr. M. Polanoschool in Rotterdam. Ze mochten weer naar school!

Na ongeveer twee maanden thuisonderwijs stonden de kinderen weer te springen om naar school te komen. Het was natuurlijk fijn dat de lessen gewoon online door konden gaan, maar het is nog fijner om klasgenootjes en leerkrachten weer in het echt te zien. Ook het team had er zin in.

Maandag 11 mei waren de leerlingen nog thuis. Deze dag werd door het team gebruikt om in en om de school alles klaar te maken voor de komst van de leerlingen. Er werden bijvoorbeeld looproutes gemaakt door het gebouw, zodat groepen kinderen elkaar niet zullen passeren.  In de klassen werden papieren doekjes, extra zeeppompjes en desinfectiespray klaargezet. Online werd er vergaderd over de hygiëne, buitenspeeltijden en afspraken rondom brengen en halen. Dinsdag 12 mei was de dr. M. Polanoschool dan ook helemaal klaar om te beginnen.

Het is fijn om iedereen weer te zien!