Circus op het plein

Komt dat zien, komt dat zien….! Circus op het plein van de Dr. M. Polanoschool! Wil jij het ook leren?

De groepen 5, 6 en 7 hebben maandag 22 juni genoten van een circusles.
Circus Rotjeknor kwam naar de dr. M. Polanoschool om de kinderen te leren over het circus, jongleren en trucjes.

De les begon met een optreden van jongleur Max. Soms ging dit een beetje ‘fout’, waarna de kinderen gierden van het lachen. Na het optreden mochten ze dan ook zelf aan de slag. Jongleren met balletjes of kegels, of een bordje laten draaien op een stok. De circusjuf leerde de kinderen verschillende trucjes met doekjes, ballen, kegels en bordjes. Er werd met veel plezier geoefend.

De kinderen hebben er van genoten!

Circus Rotjeknor geeft in de zomervakantie workshops in Rotterdam, voor meer informatie kijk op www.circusrotjeknor.nl.