Auris Dr. M. Polanoschool Aurislogo

Deel dit artikel


Auris dr. M. Polanoschool ontvangt predicaat excellente school

De Auris dr. M. Polanoschool, Auris Hildernisseschool en Auris Taalplein ontvingen op maandag 21 januari 2019 het predicaat 'Excellente school'. Eerder dit schooljaar kregen deze Auris-scholen al een goede beoordeling van de onderwijsinspecteur.

De Auris dr. M. Polanoschool en de Auris Hildernisseschool in Rotterdam hebben haar predicaat geprolongeerd. Daarnaast kreeg het Auris Taalplein in Gouda voor de eerste keer het predicaat 'Excellente school'.

De leerlingen en medewerkers, het management en bestuur van deze scholen zijn heel blij en trots met het behalen van het predicaat. Het is een belangrijke erkenning van de kwaliteit van het onderwijs dat op deze scholen wordt gegeven. Het speciaal onderwijs van de Koninklijke Auris Groep was al van hoge kwaliteit en nu mogen drie scholen zich de komende jaren excellent noemen.

Een school ontvangt het predicaat excellent als de kwaliteit door de onderwijsinspectie beoordeeld is als goed en de school duidelijk uitblinkt op een bepaald onderdeel. De Auris dr M. Polanoschool heeft een bijzondere kwaliteit ontwikkeld op het gebied van veiligheid. De Auris Hildernisseschool op het gebied van ouderbetrokkenheid en het Auris Taalplein op het gebied van de vreedzame school.