Auris dr. M. Polanoschool heeft het predicaat 'Excellente school 2014-2017' ontvangen!

De Auris Dr. M. Polanoschool in Rotterdam heeft het predicaat ‘Excellente school’ opnieuw ontvangen! In 2014 kregen wij al eerder het predicaat. Onze school was toen één van de eerste dovenscholen in Nederland met dit predicaat. Het predicaat is geldig tot en met 2017.

Twee andere Auris scholen hebben dit predicaat ook ontvangen. Namelijk Auris Prof. Groenschool in Amersfoort en Auris Hildernisseschool in Rotterdam.

De school werkt steeds intensiever samen met ouders, Auris Zorg, samenwerkingsverbanden en het regulier onderwijs. Door een intensieve samenwerking krijgt de leerling de ondersteuning die hij nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Vanaf 2006 heeft Auris hard gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Zo zijn er bijvoorbeeld leerlijnen ingevoerd. De school ziet het predicaat als een beloning voor het harde werken. De jury van de excellente scholen vond vooral het tweetalig onderwijs op de school erg goed gergeld. De medewerkers hebben veel inzet, betrokkenheid en specifieke deskundigheid getoond.